Inlocuieste cartusele vechi cu noile cartuse pentru imprimanta hp

July 31, 2019 | Author: | Posted in Produse si Servicii

Ce informatii trebuie sa detineti inainte de a cumpara o imprimanta?

Pentru inceput, trebuie sa stiti ca exista mai multe tipuri de imprimanta, astfel si cartusele sunt diferite. Exista imprimante cu jet de cerneala, laser, marticeale si termice. Deci, si cartusele au diverse caracteristici. Spre exemplu, cu ajutorul unor cartuse pentru imprimanta hp, printarea va fi una de calitate datorita produselor care respecta standardele calitative. Acestea nu va vor dezamagi niciodata in ceea ce priveste imaginea impecabila a unui document.

cartuse pentru imprimanta hp

Utilizeaza cartuse pentru imprimanta hp si beneficiaza de cea mai buna calitate a imaginii

Iata cateva sfaturi utile in cazul in care v-ati hotarat sa achizitionati cartuse pentru imprimanta hp si vreti sa le schimbati pe cont propriu pentru prima oara.

In primul rand, veti avea nevoie de manualul imprimantei, deoarece acolo veti gasi codurile cartuselor cu care imprimanta functioneaza, dar si instructiunile pentru inlocuirea acestora. In cazul in care nu il aveti in format fizic, il puteti descarca online.

Imprimanta trebuie sa fie pornita, conectata la calculator si sa aibe hartie.

Pe urma, scoateti din imprimanta cartusul vechi si inlocuiti-l cu un cartus pentru imprimanta hp dumneavoastra prin deschiderea acesteia si plasarea noului cartus intr-o pozitie dedicata inlocuirii (manualul imprimantei va va spune exact toate detalii de care aveti nevoie)

Sfat: E bine ca, inainte de a scoate cartusul, sa-i memoraţi culoarea si pozitia, pentru a nu ezita la instalarea cartusului nou.

Scoateti noul cartus pentru imprimanta hp si instalati-l efectuand operatiile inverse demontarii. De cele mai multe ori, veti gasi instructiuni de instalare pe cutia acestuia. Majoritatea au ori o protectie a capului de scriere sub forma unei benzi sau a unui capison de plastic, ori un sigiliu al rezervorului, sub forma unei benzi de plastic. Trebuie sa le inlaturati pe ambele.

Iar in ultimul rand, odata instalat, veti remarca ca urmeaza, automat, un ciclu de mentenanta care consta in amorsarea cernelii sau a tonerului (depinde de tipul imprimantei), curatarea si calibrarea sistemului de imprimare. Acesta dureaza cateva minute, iar la sfarsit, imprimanta va scoate o pagina de test.

Ce facem cu vechiul cartus?

Dupa ce ati instalat cu succes noul cartus pentru imprimanta hp, aveti mai multe variante pentru a-l reintegra pe cel vechi. Cartusele de imprimare sunt produse din materiale plastice şi contin resturi de cerneala sau de toner care nu sunt biodegradabile, astfel vor polua natura timp de cateva sute de ani, deci aruncarea la gunoi nu este o posibilitate. Se recomanda reumplerea acestuia si refolosirea sau trimiterea acestuia unei firme care le colecteaza pentru reciclare.

Comments Off on Inlocuieste cartusele vechi cu noile cartuse pentru imprimanta hp Tags:

Author:

This author has published 73 articles so far. More info about the author is coming soon.