Spoturi! Nu stii de care sa alegi? Noi spunem spoturi LED!

August 6, 2019 | Author: | Posted in Produse si Servicii

Cu ajutorul unor spoturi LED din magazinul online LED-Concept puteti crea efecte de design interior foarte interesante care vor schimba atmosfera locuintei si prin care puteti evidentia anumite obiecte sau puteti ascunde anumite defecte ale acestora.

spoturi led Ce trebuie sa iei in cosiderare prima data?

Inainte de toate, pentru a alege niste spoturi led, trebuie sa iti pui anumite intrebari, conform acestora, vei lua decizia potrivita. Lumina trebuie combinata cu umbrele din locuinta pentru a putea crea o atmossfera foarte placuta. Daca nu aveti idei despre cum sa asezati spoturile LED in locuinta dumneavoastra, va prezentam mai jos cateva intrebari in urma carora veti face alegerea potrivita:

  1. In ce parti ale incaperii aveti nevoie de cat mai multa lumina?
  2. De ce fel de lumina aveti nevoie in acea incapere?
  3. Cand va fi incaperea mai mult folosita, ziua sau seara?
  4. Ce activitati veti desfasura in acea incapere: lucrati, cititi, dormiti sau primiti musafiri?

Principalale beneficii a unor spoturi LED

In primul rand, trebuie mentionat faptul ca sunt extrem de eficiente. Spoturile led ofera o lumina puternica si foarte economica.

Economia este al doilea beneficiu de mentioant, deoarece utilizand spoturi led veti plati cu pana la 50% mai putin la factura de curent electric, aspect care este un avantaj major pentru a folosi acest tip de iluminat.
Rezistenta si durata luna de viata sunt alte beneficii pe care utilizarea acestor sisteme de iluminat la ofera. Acestea se transforma intr-o alta economie din punct de vedere financiar datorita faptului ca le veti inlocui mult mai rar in comparatie cu vechile sisteme de iluminat.
Datoria acestei noi tehnologicii pe baza de led pe care se bazeaza si sporturile led sanatatea dumneavoastra si a persoanelor din spatiul iluminat nu este deloc afectate. Aceste sisteme de iluminat nu emit deloc raze UV si nici infrarosii. In plus, sunt foarte prietenoase si cu mediul inconjurator datorita faptului ca nu contin nicio urma de mercur, substanta nociva pentru mediu.
Pe langa lumina clasica pe care o ofera, magazinul online de iluminat Led Concept va ofera spoturi led care emana lumina sub diferite culori: galben, albastru, verde, rosu, roz, alb cald si alb rece, totul pentru ca dumneavoastra sa va gasiti culorile care vi se potrivesc pentru respectiva incapere.

La LED Concept gasiti o gama variata de spoturi LED

Daca vreti sa cumparati spoturi led la cele mai mici preturi, intrati acum pe www.led-concept.ro si achizitionati tot ce ai nevoie pentru un iluminat puternic, economic si de lunga durata.

Led-Concept ofera preturi de producator la toate produsele!

Comments Off on Spoturi! Nu stii de care sa alegi? Noi spunem spoturi LED! Tags:

Author:

This author has published 73 articles so far. More info about the author is coming soon.