Un somn odihnitor cu ajutorul unor lenjerii Cocolino

July 18, 2019 | Author: | Posted in Produse si Servicii

Este important ca atunci cand iti alegi un nou set de asternturui pentru patul tau, sa alegi intotdeauna acele materiale de cea mai buna calitate si care au si o textura delicata. Asternuturile care indeplindesc aceste conditii sunt aceste lenjerii Cocolino. Acestea sunt realizate din bumbac de cea mai inalta calitate care asigura intotdeauna calitatea somnului.
Datorita faptului ca au in compozitia lor un material care este plusat, acestea le fac ideale si pentru camera celor mici care vor adora textura acestui material.

De unde provine numele acestor lenjerii Cocolino?

Numele care pleaca de la aceste lenjerii Cocolino este usor de dedus, Numele vine de la faptul ca asternuturile sunt fabricate dintr-un material foarte de gros și pufos cu scopul de a va oferi momente de rasfat, odihna si confort. Aceste produse au in componenta o microfibra plusata, ceea ce ii confera  o textura moale si placuta la atingere, plus confort datorita aspectului termic ridicat, perfect pentru sezonul rece dar si pentru cel cald, pentru zilele de vara mai racoroase.

Ce proprietati au aceste lenjerii Cocolino?

Intai de toate, tesatura este realizata prin intermediul unor procese de ultima generatie, pentru ca tu sa te bucuri de finetea si calitatea superioara mult dorita a acestor lenjerii Cocolino. Pe de alta parte, la Patone poti alege din numeroasele modele si culori variate, atat pentru tine, cat si pentru desingnul locuintei tale. De altfel, copilul tau le va adora.

lenjerii cocolino

Care sunt avantajele unor astfel de asternuturi?

  • Contin 4 piese (cearsaf de pat, cearsaf pentru pilota si 2 fete de perne);
  • Au o textura moale, perfecta la atingere;
  • Dispun de un aspect termic ridicat;
  • Nu se deterioreaza la spalare.

Informatii utile despre aceste lenjerii Cocolino

Inainte de toate, este important sa stii ca desi aspectul asternutului de pat face intotdeauna diferenta la prima vedere, calitatea este mult mai importanta. Pentru ca, nimeni, cu siguranta nu-si doreste sa achizitioneze un asternut care imediat dupa prima spalare ar putea intra la apa, ori s-ar putea decolora.

Este esential sa mentionam ca aceste lenjerii Cocolino sunt fabricate la Pucioasa, intr-un oras care si-a castigat renumele printr-o traditie de mai bine de 140 de ani in domeniul textil. Acestea fiind spuse, aceste lenjerii Cocolino reprezinta solutia ideala pentru sezonul rece, deoarece in compozitia lor intra asa numitul „fleece” care este un material de inalta calitate, ceea ce il face extrem de dorit de clientii nostri.

Comments Off on Un somn odihnitor cu ajutorul unor lenjerii Cocolino Tags: , , ,

Author:

This author has published 62 articles so far. More info about the author is coming soon.