Afla si tu de ce tratamentul cu ultrasunete este atat de preferat de femei

August 6, 2019 | Author: | Posted in Sanatate

Un tratament destul de revolutionar, ce-i drept. Toata lumea vorbeste de el, in special doamnele si domnisoarele. Dar tu l-ai incercat? Ce parere ai despre ultrasunete? Crezi ca sunt folositoare sau daunatoare? Ei bine, hai sa aflam impreuna din informatiile care urmeaza in acest articol.

Un singur tratament de ultrasunete, mai multe intrebuintari

Cand ne referim la ultrasunete, vorbim despre slabirea in centimetri, si nu de cea in greutate. Cu ajutorul acestuia, vei pierde din stratul adipos inestetic, veui scapa de vergeturi si chiar de celulita. Cum este posibil? Chiar foarte simplu.

Procedurile prin ultrasunete se folosesc de o tehnologie complexa. Motivul se datoreaza, in mare parte, faptului ca ajuta pacientii sa-si recapete fermitatea si elasticitatea tesutului cutanat. Astfel, remodelarea corporala este posibila datorita efectelor acestui tratament care ataca zonele de grasime localizata. Fiind o procedura non-invaziva, nu necesita perioada de recuperare post-operatorie.

ultrasunete

Astfel de procedura se foloseste, de regula, in centrele SPA, cu precadere, pentru problemele inestetice la nivel facial. Zonele cele mai solicitate de catre pacientii doritori sunt eliminarea cearcanelor, liftingul facial, depigmentarea si implicit, conturul facial.

Cateva sedinte de ultrasunete te vor ajuta sa iti conturezi silueta dupa bunul plac. Zone precum fesele, coapsele, abdomen ori picioare sau brate pot fi remodelate cu minimum de efort.

Rezultate

Asteptati-va sa obtineti rezultate radicale. Si se pot observa schimbari inca din primele sedinte de terapie prin ultrasunete, cu minumum de efort, asa cum mentionam anterior. Fara sala, fara dieta, fara chinuri, doar putina determinare.

Ce-i drept, da, scapi de stratul adipos si de problemele inestetice corporale doar relaxandu-te. Dar o dieta si un stil de viata sanatos sunt necesare, daca iti doresti ca noua forma a corpului sa se mentina cat mai mult timp.

Cu cat iti doresti ca rezultatele sa dureze mai mult, cu atat este necesar sa intretii aceste rezulatate. Medicii specialisti iti vor spune cum. Trebuie doar sa tii cont de sfaturile lor in materie de lifestyle.

Probabil sigur te intrebi cum de este posibil sa ai rezultate excelente fara a depunde vreun efort. Ei bine, acesta terapie a luat nastere din domeniul medical in vederea recuperarii. Ulterior, in sfera remodelarii corporale, terapia prin ultrasunete avea ca principal obiectiv redarea elasticitatii si a fermitatii pielii.

In urma sedintelor de ultrasunete, se recomanda utilizarea unei diete echilibrate (ce include alimente sarace in grasimi), evitarea consumului de bauturi alcoolice (cel putin cu 24 ore inainte si 48 ore dupa tratament) si consumul unei cantitati importante de apa.

Comments Off on Afla si tu de ce tratamentul cu ultrasunete este atat de preferat de femei Tags:

Author:

This author has published 73 articles so far. More info about the author is coming soon.