Ce aparatură medicală și estetică să alegem? 

February 12, 2019 | Author: | Posted in Sanatate

Odată cu evoluția tot mai înaintată a tehnologiei și apariția tot mai multor servicii de înfrumusețare, este momentul și să achiziționați cele mai noi aparaturi medicale și estetice. Așadar pentru a primi și oferi servicii de cea mai bună calitate, alegeți un furnizor, care garantează pentru echipamentele sale și asigură bună funcționare a acestora prin certificate de garanție și dreptul de a aduce aparatură în centrul de service pentru remedierea problemelor.

Care sunt cele mai importante aparate de medicină și estetică?

Aparatura medicala

Într-un salon de remodelare și înfrumusețare poți alege o gamă variată de combinați de servicii de frumusețe – remodelare corporală, exfoliere corporală, tratamente faciale, bronzare organică, remodelare cosmetică, solar, bronzare definitivă..Toate acestea se realizează cu o aparatură specializată, în funcție de serviciul necesar.
Aparatele medicale și de estetică sunt împărțite în mai multe categorii, în funcție de zona pe care o tratează și tatamentul pentru care sunt recomandate.
Estetica corporală cuprinde servicile de bronzare organică, remoderare corporală prin tratarea celulitei, vergeturilor, eliminarea țesutului adipos și drenajul limfatic.
Pentru aceste servicii se folosesc aparaturi de estetică cum ar fi cele din gama Linf sau Hidroskin.
Esteica facială se ocupă cu curățarea, hidratarea și rejuvenarea tenului, dar și cu tratarea problemelor tenului cum ar fi petele pigmentare, acneea sau cicatricile.
Pentru tratamentele tenului sunt necesare aparate din gamele FaceLift PRO, HR77, Hydro Skin sau Eco Plus, iar în cazul afecțiunilor mai grave se intervine cu aparatură medicală necesară. Acestea pot avea rezultate de lifting și fermitate după o singură ședință.
Epilarea definitivă este și ea un serviciu tot mai căutat. Fie că este vorba de IPL sau laser, sunt necesare aparate de tipul IPL, ECO Light respeciv Ecolaser. 

Ce sunt tratamentele de remodelare corporală?

Acestea sunt servicii atât pentru față cât și corp, care ajută la îmbunătățirea calițății pielii, tratarea diverselor afecțiuni, precum vergeturile sau celulita, și recăpătarea siluetei mult dorite, într-un mod plăcut și nedureros.
Tehnologiile de remodelare corporală pot reîntineri, hidrata și tonifia pielea deoarece se bazează pe o tehnologie de Vacuum endermologic Această tehnologie stimulează circulația limfatică și realizează un masaj endermologic. Sunt distruși nodulii de celulită și este intesificată micro-circulația în straturile pielii – derm și hipoderm. Tratamentul de remodelare corporală este completat și de un tratament de lifting și de reducere a celulitei. Tehnologia este non-invazivă și are un efect tonifiant asupra pielii, reduce aspectul de piele fleașcă și poate contura frumos silueta.
Chiar și după o singură ședință de tratament se observă rezultatele. De exemplu, dacă se face o ședință de tratament pentru reducerea colăceilor din jurul taliei se poate observă o scădere a acestora cu aproximativ 1-5 cm după prima ședință.
Așadar, cu autorul tratamentelor stimulate de cea mai inovatoare aparatură estetică și medicală poți avea nenumărate beneficii.
Îți poți îmbunătăți aspectul pielii pentru că se stimulează producția de colagen și elastină din straturile acesteia și astfel se crește elasticitatea și fermitatea pielii, îți poți ameliora foarte mult aspectul neplăcut al celulitei, cu 95% și poți elimina mai rapid toxinele din piele și astfel și din organism slăbești localizat, doar acolo unde dorești: doar pe șolduri dacă ai aripioare inestetice, sau exact în talie dacă ai colăcei în jurul acesteia.
Deci, vei avea pielea mai sănătoasă, fără celulită, mai fină și mai catifelată, pentru că este detoxifiantă mai bine și micro-circulația este intensificată în straturile acesteia. 

Comments Off on Ce aparatură medicală și estetică să alegem?  Tags: , ,

Author:

This author has published 49 articles so far. More info about the author is coming soon.