De ce xbody este atat de cautat?

September 26, 2018 | Author: | Posted in Sanatate

Ca toate miresele din ziua nuntii, oricine vrea sa fie in cea mai buna forma fizica posibila! Si cum poti sa faceti acest lucru intr-un mod intens si rapid? Nimic mai simplu: a fost lansat un sistem revolutionar de fitness numit Xbody. Aceasta se face cu ajutorul unui costum de stimulare a muschilor electrici pe care il purtati si care vizeaza simultan toate grupurile musculare. Antrenamentele  Xbody de la ToMe lucreaza intr-un mod spectaculos si intareste toate grupurile de muschi in acelasi timp.

Cum ajuta xbody si tehnologia EMS (stimularea muschiului electric)?

Tehnologia EMS nu este noua. Fizioterapeutii au aplicat terapia aceasta de zeci de ani in caz de reabilitare musculara. Xbody a luat pur si simplu aceasta tehnologie dovedita ca fiind la un nivel superior! Imaginati-va un costum complet al corpului care aplica puterea EMS in toate grupurile dvs. musculare majore simultan in timp ce lucrati timp de 20 de minute pentru un antrenament corporal complet. Xbody va aduna propriile eforturi. Efectul este un antrenament mai bun, mai echilibrat, care se realizeaza in doar cateva minute, ceea ce ar insemna mult mai mult si mai dificil la sala de gimnastica.

 antrenmente xbody

Tehnologia Xbody a fost folosita pe scara larga in Europa din 2010 si este in prezent distribuita in mii de studiouri EMS in Franta, Germania, Spania si 27 de alte tari din intreaga lume. Spre deosebire de formarea conventionala a fortei, se utilizeaza si muschii mai profunzi, pentru o putere eficienta de baza. S-a imbunatatit, de asemenea, circulatia sangelui in tesuturile musculare si conjunctive, ceea ce duce la pielea mai ferma, mai tonifiana.

In timpul antrenamentului, impulsurile electrice intrinseci mici initiaza fiecare miscare si activeaza exclusiv muschii scheletici stricati. Prin urmare, impulsul nu pare strain organismului si nici nu atinge organele sau inima.

De asemenea, purtand acest costum xbody, ca ajuta sa va corectati postura. Ceea ce este ¬†placut cel mai mult la Xbody este faptul ca este un antrenament rapid si primiti o sesiune de instruire personala. Instructorii va vor evalua toleranta si capacitatea pe intreaga sesiune de antrenament si vor ajusta intensitatea pentru a lucra toate grupurile dvs. musculare, inclusiv “legaturile mai slabe” ale corpului. Un alt lucru de apreciat intr-adevar este ca nu exista nici o presiune asupra incheieturilor.

S-a observat ca, mai multe antrenamente Xbody:

  • contribuie la evitarea osteoporozei facand oasele mai puternice, astfel incat acestea sa fie mai rezistente la fracturi;
  • amelioreaza problemele de spate, deoarece exista electrozi incorporati in costumul de formare de-a lungul maduvei spinarii care vor lucra acele grupuri de muschi care sustin coloana.

Iata cateva sfaturi:

– Nu este nevoie sa purtati lenjeria traditionala (adica sutien sportiv, deoarece costumul xbody este pulverizat cu apa. Motivul pentru aceasta este ca, astfel electrozii din costume, sa poata face mai bine impulsurile electrice asupra muschilor.

– Incaltamintea nu este necesara

– tineti intotdeauna mainile impreuna pentru a preveni spasmele musculare.

Acest antrenament xbody este excelent pentru persoanele de toate nivelurile deoarece este personalizat la nevoile si abilitatile dvs.

 

 

 

 

Comments Off on De ce xbody este atat de cautat? Tags: , ,

Author:

This author has published 84 articles so far. More info about the author is coming soon.