Importanta educatiei romanesti pentru Schwartz Dorian

September 11, 2019 | Author: | Posted in Sanatate

Schwartz Dorian este cel care a fondat Grupul Medical Romgermed si a studiat in Germania si in Statele Unite ale Americii. Sistemul de invatamant romanesc a fost foarte apreciat de acesta de aceea acesta a ales sa urmeze si o facultate din Romania, la facultatea de Medicina din Bucuresti.

Schwartz Dorian

Pasiunea lui Schwartz Dorian pentru medicina, dar si pentru sistemul medical din Romania a reusit sa ajute la dezvoltarea Grupului Medical Romgermed sa se dezvolte si sa devina un jucator extrem de important in domeniul medical.
Dupa ce a terminat facultatea de medicina din Bucuresti, el a inceput rezidentiatul sau in cadrul Spitalului Militar Carol Davila. Fiind implicat in fiecare zi sistemul medical romanesc, acesta, venind dintr-o cultura a afacerilor din occident si a observat rapid minusurile sistemului medical din Romania si asa a inceput sa dezvolte clinica privata Grupul Medical Romgermed.
Pentru ca el a venit din occident cu o cultura altfel a afacerilor, a observat rapid minusurile sistemului medical din Romania si a inceput dezvoltarea unei afaceri privata in domeniul sanatatii si a creat Grupul Medical Romgermed.

Campanii pe care Schwartz Dorian le-a derulat in educatie

  • Sustinere financiara pentru multi tineri care au vrut sa dea la medicina, dar din pacate nu au avut posibilitatile financiare necesare;
  • Campanii de educare a tinerilor – Timp de 2 ani, Dorian Schwartz a reusit sa deruleze campanii cu teme de interes social pentru tinerii liceeni cum ar fi, educatie sanitara, eliminarea violentei din scoli si anturajul.

Pasiunea lui Dorian Schwartz pentru medicina si pentru sistemul medical din Romania a ajutat la dezvoltarea Grupului Medical Romgermed sa se dezvolte si sa devina un jucator extrem de important in domeniul medical.

Comments Off on Importanta educatiei romanesti pentru Schwartz Dorian Tags: ,

Author:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.