Procedurile de drenaj limfatic si avantajele acestora

June 18, 2019 | Author: | Posted in Sanatate, Sfaturi

Ce este mai exact un drenaj limfatic?

Cu ajutorul acestei proceduri de drenaj limfatic este posibila detoxifierea organismului si stimularea sistemului de filtrare. Acest proces de curatare naturala poate fi incetinit din cazua comportamentului nostru neadecvat precum o dieta necorespunzatoare sau lipsa de activitate fizica.

Mai mult decat atat, aceste sedinte de drenaj limfatic ajuta la eliminarea apei, rezultand astfel o piele mult mai tonifiata si cu siguranta ca veti scapa de aspectul de coaja de portocala. Printre alte puncte forte ale acesteui proceduri regasim urmatoarele: ea ajuta la ameliorraea senzatiei de picioare grele, combate retentia de apa, elimina balonarea, ajuta la relaxarea intregului corp, va imbunatateste somnul si intareste imunitatea.

drenaj limfatic

In plus, se recomanda executarea acestui tratament de la clinica Fyiogand vara in special pentru femeile care vor sa aiba un corp de invidiat pe plaja.

Cat de frecvent putem executa acest drenaj limfatic?

Trebuie sa stiti ca specialistii terapeuti recomanda aceasta terapie de cel putin doua ori pe an. O cura de acest fel cuprinde intre 6 si 10 sedinte de drenaj limfatic care se pot efectua in numar de 2 pe saptamana. In plus, ea se adreseaza oricarei persoane, fie ea femeie sau barbat. Puteti apela la acest tip de proceduri daca va confruntati cu retentia de apa sau daca doriti sa accelerati rezultatele unei cure de detoxifiere.

Poate ca va intrebati si cum se executa acest tratament. Iata raspunsul: acesta se aplica cu niste miscari specifice de blocare-deblocare folosindu-se ambele maini. Aceasta tehnica se efectueaza la nivelul punctelor strategice si a ganglionilor. Asadar, in urma acestei proceduri, canalul limfatic este stimulat astfel incat limfa sa fie transportata intr-un mod mai usor.

Unde puteti efectua acest tratament?

Va asteptam in cadrul clinicii de remodelare corporala Fysiogand in Bucuresti, un centru care este foarte cunoscut pentru serviciile de infrumusetare si intretinere a aspectului corpului dumneavoastra. Iata aici mai multe informatii: http://www.fysiogand.ro/drenaj-limfatic/

Ei dispun si de sedinte de drenaj limfatic, asadar. Puteti alege dintr-o gama larga de pachete promotionale care pot contine acest tratament in mod exclusiv sau puteti opta pentru combinarea acestuia cu alte sedinte cunoscute din cadrul acestei clinici precum masajul de relaxare sau masajul anticelulitic.

Pretul pentru 10 sedinte este de 550 de lei, iar cel pentru 5 sedinte de drenaj limfatic si 5 sedinte de masaj anticelulitic sau masaj de relaxare este acelasi, 550 lei. Hai si tu la Fysiogand si convinge-te de calitatea serviciilor!

Comments Off on Procedurile de drenaj limfatic si avantajele acestora Tags:

Author:

This author has published 73 articles so far. More info about the author is coming soon.