Programeaza-te din timp la un consult ginecologic la Romgermed!

August 14, 2019 | Author: | Posted in Sanatate

Importanta unui consult ginecologic

In general, pentru foarte multe femei efectuarea unui consult ginecologic realizat la o clinica din Bucursti prezinta un stres major pe care incearca sa-l amane cat mai mult sau pana cand se transforma intr-o urgenta.
In cazul in care esti femeie unele dintre cele mai importante analizeze pe care trebuie sa le realizezi pe un interval regulat de timp sunt analizele ginecologice.
Aceasta prima vizita este una foarte importanta, caci in acest mod fata va avea mai multa incredere in medicul respectiv si va putea discuta probleme importante de sanatate. In rest vizita poate decurge diferit de la persoana la persoana. Spre exemplu, in unele cazuri s-ar putea sa efectuati un test Papanicolau. De asemenea, nu uitati ca aveti dreptul de a fi insotiti de o persoana.

Cand este necesara vizita la un consult ginecologic?

Pentru inceput trebuie sa luati la cunostinta cand este necesar sa se realizeze primul consult ginecologic. Acesta va avea loc dupa prima menstruatie a unei fete. Mama isi va duce fata la un cabinet unde medicul specialist va discuta cu fata despre posibilele probleme de sanatate. Astfel ca pe viitor ii va fi cu mult mai usor sa le evite. Si de asemenea, pe viitor ii va fi mult mai usor sa vorbeasca cu medicul respectiv cand va veni la urmatorul consult ginecologic. Dupa aceea urmeaza al doilea cel mai important, din viata unei femei. Atunci cand isi incepe viata sexuala aceasta trebuie sa isi faca o programare.
Desi anterior s-a precizat ca si in lipsa simptomelor trebuie sa va faceti o vizita regulata la un cabinet ginecologic din Bucuresti, mai trebuie sa cunoasteti si situatiile in care este absolut necesar un consult. Astfel un consult este necesar in urmatoarele cazuri:

  • Daca aveti probleme urinare;
  • Anomalii congenitale ale tractului reproductiv feminine;
  • Afectiuni pelvine inflamatorii;
  • Probleme de sanatate legate de relatiile de acelasi sex;
  • Disfunctia sexuala;
  • Probleme cu tesaturile care sustin organele pelvine, inclusiv ligamentele si muschii;
  • Daca aveti boli cu transmitere sexuala.

consult ginecologic

Clinica Romgermed va asteapta cu bratele deschise!

Daca cautati un cabinet ginecologic in Bucuresti, puteti apela cu cea mai mare incredere la Clinica Medicala Romgermed. Acestia au o echipa bine pregatita cu o experienta vasta in spate, astfel de consult ginecologic va decurge fara probleme. In ceea ce priveste frecventa unei consultatii  de rutina, Clinica Romgermed va asteapta o data pe an. In cazul aparitiei unor probleme, este recomandat sa faci o vizita de urgenta la cel mai apropiat cabinet ginecologic disponibil.

Author:

This author has published 73 articles so far. More info about the author is coming soon.