Slabire rapida prin proceduraa de cavitatie de la Fysiogand

May 21, 2019 | Author: | Posted in Sanatate, Sfaturi

O procedura de cavitatie reprezinta o modalitate non invaziva de slabit care are ca scop eliminarea tesutului adipos aflat in exces.

cavitatie

Cum decurge o sedinta de cavitatie?

La baza procedurii de cavitatie se afla undele. Presiunea prin intermediul careia se elimina grasimea care rovoaca probleme se executa la nivelul cavitatii din citoplasma celulelor. Aceste contin o solutie apoasa.

Ceea ce nu puteti obersva este succesiunea de dilatari ce are loc la nivelul acestor celule. Miscarile aplicate dau nastere unor micro bule vidate care actioneaza doar in interiorul tesuturilor adipoase. Este important sa stiti ca aceste bule se mai numesc si micro bule si ele au un efect foarte benefic in organism.

Bulele cavitationale isi maresc considerabil marimea, adunand toata energia. Dupa acest proces mai complex, se revine cu o presiune mai mare asupra celulelor apoase.

Fara a fi afectata sanatatea organismului dumneavoastra, membrana din jurul acelor celule este rupta si eliminata.

Afla ce se intampla dupa implozia creata in timpul procedurii

Dupa terminarea acestei proceduri, a imploziei, celulele vor suferi cateva modificari. Prin urmare, compozitia celulelor respective va trece din stare solida intr-o stare lichida.De asemenea, si zona limfei va suferi anumite efecte, fiind o zona repercursionata de efectul generat anterior. Sistemul limfatic este cel care ajuta ca drenajul sa isi duca la bun sfarsit misiunea si anume sa elimine grasimile. Organismul le va elimina treptat in totalitate, acest lucru fiind posibil dupa ce acestea vor trece prin rinichi si ficat.

Un lucru foarte important de care trebuie sa tineti cont este hidratarea. Inainte de a va prezenta la sedinte de cavitatie trebuie sa va hidratati foarte bine, cu multa apa. Aceasta cavitatie are rezultate incredibile si eficiente, insa ca aceasta sa se desfasoare in conditii sigure, optime, eficiente, trebuie sa apelati la sfatul specialistilor.

In ce zone ale corpului dumneavoastra puteti aplica procedura de cavitatie?

Aceasta metoda de remodelare corporala reprezinta o procedura care se aplica local, in mod treptat. Este indicata recurgerea la tratamentul cu cavitatie daca sunteti nemultumita de aspectul mai multor zone, precum abdomenul, fele, picioarele sau bratele.

Ce se intampla in timpul procedurii? Ei bine, la inceput vi se va aplica un strat consistent de gel pe zona pe care doriti sa o tratati. Apoi, in timp de 20 sau 40 de minute in functie de preferintele dumneavoastra, se vor executa miscari de inainte si inapoi.

Daca aveti un auz mai sensibil, in primele sedinte veti sesiza un zgomot mai mult sau mai putin ciudat. Ceea ce este clar este faptul ca aceasta procedura de cavitatie reprezinta o cale sigura de a slabi si va veti simti foarte relaxat dupa acest tratament.

Comments Off on Slabire rapida prin proceduraa de cavitatie de la Fysiogand Tags:

Author:

This author has published 68 articles so far. More info about the author is coming soon.