Terapia de slabire prin ultrasunete este o procedura rapida si eficienta

March 19, 2019 | Author: | Posted in Sanatate, Sfaturi

Fiecare sesiune de terapie impotriva eliminarii grasimii dureaza intre 20 pana la 60 de minute, ceea ce il face sa fie considerat un tratament efectuat numai bine ipauza de pranz. Trebuie sa stiti ca nu exista perioade de intrerupere, iar singurul lucru pe care va trebui sa-l aveti constatnt in vedere este sa beti cat mai multa apa.

Timp scurt, rezultate rapite cu ultrasunete

Rezultatele sunt adesea vizibile imediat, desigur ca acest aspect este relativ, pentru ca variaza in functie de metabolismul fiecarui pacient. Cu toate acestea, sunt cazuri cand puteti vedea o diferenta imediat dupa primul dumneavoastra tratament cu ultrasunete.

ultrasunete

Cu toate acestea, rezultatele optime incep sa apara in doar trei sau patru zile. In functie de compozitia corporala individuala, este posibil sa aveti nevoie de sase pana la doisprezece tratamente pentru a va atinge obiectivele propuse.

In alta ordine de idei, in afara de cresterea consumului de apa, alimentatia sanatoasa si mentinerea unui program moderat de exercitii fizice, nu aveti nimic de facut. Poate doar sa profiti de beneficiile terapiei cu ultrasunete care diminieaza stratul de grasime inestetic. Doar prezentati-va la sesiunile programate la centrul medical Fysiogand, iar noi vom face restul lucrurilor care pareau dificile.

Cat de eficient este un tratament cu ultrasunete?

Cand dieta si exercitiile nu reusesc, terapia cu ultrasunete ofera o solutia care functioneaza intotdeauna. Indiferent de gradul de obezitate pe care l-ar putea detine oricare pacient. Va puteti remodela corpul ori puteti sa eliminati aspectul neplacut al celulitei si sa va simtiti din nou bine in pielea dumneavoastra.

Experti in tratamentul de pierdere in greutate prin sedinte de ultrasunete veti gasi numai la Fysiogand. Medicii specialisti care lucreaza in cadrul clinicii au o experienta vasta in domeniile pe care le practica, iar din acest motiv, centrul medical de remodelare corporala se mandreste cu furnizarea de servicii personalizate in functie de metabolismul si gradul de toleranta al fiecarui pacient care urmeaza sa parcurga tratamentul cu ultrasunete.

Cu ajutorul tehnologiei de reducere a greutatii si suport pe care medicii vi-l vor prezenta la o sedinta de consultatie, obiectivul nostru este de a va ajuta sa pierdeti grasimea in centimetri cat mai rapid si mai in siguranta.

Va asteptam sa veniti la biroul nostru din Bucuresti, de pe Soseaua Iancului, Nr. 21 sau sa ne sunati-ne la 0727679670 / 0213715174 si sa va programati consultatia pentru ultrasunete la un pret accesibil cu unul dintre specialistii nostri calificati si certificati de la acest moment.

Comments Off on Terapia de slabire prin ultrasunete este o procedura rapida si eficienta Tags:

Author:

This author has published 68 articles so far. More info about the author is coming soon.