Tot ce trebuie sa stii despre electrostimulare

May 7, 2019 | Author: | Posted in Sanatate, Sfaturi

Ce este procedura de electrostimulare?

Aceasta tehnica denumita electrostimulare reprezinta un factor important in procesul dumneavoastra de slabire si, de asemenea, o metoda de remodelare corporala excelenta.

Daca metodele obisnuite de slabire precum sala si dieta nu va ajuta sa scapati de kilogramele in plus, este cazul sa apelati la sedinte de remodelare corporala precum aceasta.

electrostimulare

Multe persoane aleg aceasta tehnica rapida de slabit deoarece in cadrul unei sedinte puteti arde pana la 1500 de calorii si nu exista reactii adverse, aceasat electrostimulare fiind o metoda sigura si non invaziva.

Ce avantaje va aduce aceasta tehnica?

Ca multe metode de remodelare corporala, si aceasta electrostimulare aduce cateva beneficii si avantaje pe care vi le vom enumera in randurile ce urmeaza. Speram sa va convingem sa apelati si dumneavoastra la o astfel de sedinta.

In primul rand, cum am spus si anterior, intr-o sedinta de electrostimulare se pot arde aproximativ 1500 de calorii. Comparati acest numar cu numarul de calorii pierdute intr-o ora la sala, alergand, care insumeaza 600 de calorii.

Specialistii in domeniu lucreaza intens sa va ofere servicii de foarte buna calitate. Ei inoveaza constant acest tip de procedura astfel incat dumneavoastra sa aveti parte de un proces de slabire sigur si sanatos. Apeland la o astfel de procedura, corpul dumneavoastra va fi mult mai tonifiat si veti observa o imbunatarire a sistemului circulator.

Alte informatii despre electrostimulare

Din toate metodele de remodelare non invazive cea mai folosita este aceasta tehnica de electrostimulare. Daca nu stiati, aceasta a inceput a fi utilizata incepand cu anii 1940, iar in prezent este aleasa din ce in ce mai multe persoane care doresc sa slabeasca.

Pe langa aceste persoane, mai exista o categorie care aleg aceasta procedura foarte des, si anume atletii. Ei utilizeaza aceasta procedura pentru a-si stimula si sclupta tonusul muscular.

Sedinte de electrostimulare la un pret accesibil in clinica Fysiogand

Un centru cunoscut pentru tehnicile de remodelare corporala in Bucuresti este clinica Fysiogand. Ea dispune de o serie variata de astfel de metode, la preturi foarte accesibile.

In cadrul acestui centru, terapeutii profesionisti te vor ajuta sa ajungi la corpul ideal si, daca tot se apropi vara, sa fii pregatita pentru plaja.

Tarifele pentru astfel de sedinte sunt urmatoarele: ele incep de la 150 de lei pentru 5 sedinte de 30 de minte ajungand la 360 de lei pentru 10 sedinte de 60 minute.

Intra si tu acum pe site-ul celor de la Fysiogand si programeaza-te la o sedinta de remodelare corporala!

Comments Off on Tot ce trebuie sa stii despre electrostimulare Tags: ,

Author:

This author has published 49 articles so far. More info about the author is coming soon.