Tratamentele pentru par merita cu adevarat?

January 12, 2019 | Author: | Posted in Sanatate

Probabil ca va intrebati daca merita sa faceti tratamente profesionale Beauty One Shop pentru par  in cazul in care aveti probleme cu parul dvs. Sunt tratamentele pentru par o pierdere de vreme si de bani sau chiar merita sa va faceti unul? 

Da, isi merita toti banii atata timp cat alegeti pe cel potrivit. Este ca si cum v-ati trimite masina ca sa i se schimbe uleiul atunci cand aveti o problema cu franele. Chiar nu va rezolva problema, asa este?

Este de inteles de ce oamenii sunt sceptici in privinta tratamentelor, mai ales atunci cand costurile lor sunt in raport cu beneficiile. Trebuie sa va asigurati ca este tratamentul potrivit pentru parul dvs. Trebuie sa stiti care este problemea: protectie, umiditate sau protectie U.V aveti nevoie pentru par?

Tratament profesional pentru par

Parul beneficiaza intotdeauna de tratamente, dar daca exista un timp pe care nu-l poti scrie, e drept dupa o culoare. “Cand va culoarea parului este in starea cea mai vulnerabila. Cuticulele sunt lasate deschise, iar parul se poate simti deshidratat. ”

Cat de des ar trebui sa aveti tratamente?

Prevenirea este mai buna decat vindecarea, asa ca daca parul tau este sanatos, ai nevoie doar de un tratament la fiecare 1-4 saptamani, dar daca parul tau a vazut zile mai bune si uraste un pieptene, un tratament ar fi recomandabil fiecarui spalat. 

Salon vs. tratamente la domiciliu

In salon aveti indrumarea expertilor de par care pot determina ce aveti nevoie de par, desi poate ca este putin mai scump. Exista o multime de tratamente disponibile pe care le puteti face singuri acasa, dar acestea nu pot fi compatibile cu nevoile parului dvs. De exemplu, daca utilizati un produs care are prea multa proteina, acesta poate avea efecte inverse. Prea multa proteina intareste parul, dar il va face fragil, la fel ca si plumbul dintr-un creion – este puternic, dar nu i-ar placea sa il indoiti

Daca nu stati prea bine cu timpul, cum stam aproape toti, puteti folosi un tratament la domiciliu ca pe un mod placut de a va rasfata, dar avantajul obtinerii unui tratament la salon este ca tratamentul va fi aplicat in mod corespunzator, si veti primi ca bonus si un masaj minunat al capului.

Tratamente pentru par natural

Mergeti pe traseul natural si faceti propriul tratament de par acasa. Uleiul de masline, uleiul de nuca de cocos si chiar uleiul de struguri pot fi amestecate cu avocado si oua! Aceste elemente naturale vor intari parul cu continutul lor de proteine ​​si, de asemenea, vor lasa senzatia de rehidratare a parului. 

Insa, produsele profesionale sunt special concepute pentru anumite tipuri de par. Este important sa achizitionati produsul potrivit pentru a obtine rezultatele dorite si pentru a evita deteriorarea parului. Programarea unei consultari cu stilistul dvs. garanteaza recomandari personalizate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra.

Cosmetologii si esteticienii sunt de acord ca produsele profesionale sunt cele mai bune pentru calitate, consecventa si personalizare. Vizitati stilistii specialisti pentru o recomandare profesionala privind produsele cele mai potrivite pentru stilul dvs. individual si tipul de par.

Comments Off on Tratamentele pentru par merita cu adevarat? Tags: , ,

Author:

This author has published 78 articles so far. More info about the author is coming soon.