Avantajele si beneficiile unui masaj anticelulitic

May 2, 2019 | Author: | Posted in Sfaturi

Acum ca au trecut si sarbatorile pacale cat si petrecerile de 1 mai, mai ai la dispozitie o luna sa te pregatesti cu adevarat de vara si sa iti lucrezi corpul pentru aparitiile la plaja cu masaj anticelulitic.

Cum sa faci acest lucru? Noi avem solutia! Adopta un stil de viata mai sanatos, o alimentatie echilibrata si fa mai multa miscare! Daca ai posibiliatatea te sfatuim si iti ecomandam sa imbini activitatea fizica cu un masaj anticelulitic in clinica de remodelare corporala Fysiogand din Bucuresti.

Ce este acesta tehnica de remodelare corporala?

Acest masaj anticelulitic este foarte benefic pentru corpul dumneavoastra si este un remediu natura impotriva celulitei. Apeland la aceasta metoda, procesul de scadere in greutatea si eliminarea grasimilor, respectiv, a celulitei se va accelera.

Se folosesc mai multe metode si tehnici pentru a scapa de aspectul de coaja de portocala. In functie de preferintele oricarei cliente, dar tinand cont si de aspectul problemei, se vor aplica diferite tehnici personalizate de masaj anticelulitic. Exista posibilitatea sa fie utilizat si un bat de bambus, dar in majoritatea situatiilor, se aplica miscari de presiune sau de lovire cu toata palma.

Iata in continuare care sunt principalele beneficii ale masajului anticelulitic

Orice metoda de remodelare corporala aduce dupa sine si cateva beneficii si avantaje. Deci, care sunt beneficiile unui astfel de masaj anticelulitic?

Aceasta metoda de a scapa usor de celulita prezinta urmatorele avantaje:

  • Toxinele din organism se vor elimina usor si rapid;
  • Flexibilitatea tonusului muscular va creste semnificativ;
  • Circulatia sanguina se va imbunatati si ea, de asemena;
  • Elasticitatea pielii va creste.

Pe langa toate acestea, masaj anticelulitic are efecte si asupra sanatatii dumneavostra, in sensul ajutatii alergiilor, adica a prevenirii acestora. Imunitatea dumneavoastra va creste semnificativ.

masaj anticelulitic

Si sindromul premenstrual impreuna cu simptomele acestuia vor fi diminuate si tratate.

Acest masaj anticelulitic de la Fysiogand la preturi avantajoase

Clinica de remodele corporala Fysiogand este o clinica din Bucuresti care dispune de numeroase proceduri de infrumusetare si slabire accelerata.

Aici, in cadrul acestei clinici, veti beneficia de masaj anticelulitic la preturi super accesible. Spre exemplu, 10 sedinte de masaj anticelultic costa 380 de lei pentru durata de 30 de minute. Daca optati pentru sedintele de masaj anticelulitic de 60 de minute, tariful va fi de 590 de lei.

Aveti, de asemenea, posibilitate de a alege pachete de masaj cu drenaj limfatic sau de relaxare. Alege si tu aceasta tehnica de remodelare corporala si pregateste-te rapid pentru ziele calduroase de vara petrecute pe plaja!

Comments Off on Avantajele si beneficiile unui masaj anticelulitic Tags: ,

Author:

This author has published 49 articles so far. More info about the author is coming soon.