Cum sa aplici mascara ca o profesionista

August 7, 2018 | Author: | Posted in Sfaturi

Esti in situatia in care stii ca vei ajunge undeva cu intarziere, dar totusi doresti sa arati, prin look-ul pe care il adopti, ca ai facut ceva “efort” in a te aranja?

Aplicarea corecta de mascara este raspunsul care te poate salva din aceasta situatie. Multe femei, in acele zile cand se simt presate de timp pentru a se machia in detaliu, aplica doar un ruj ( de cele mai multe ori, unul cu de o nuanta nuda) si mascara. Acest lucru este extrem de simplu si mai ales de rapid de realizat.

Rimelul face in general ochii sa arate mai luminosi si mai plini de viata, iar culoarea buzelor adauga o mica nuanta de “culoare” intregului tau ten. Poti aplica rujul si rimelul chiar in drumul tau spre locul unde trebuie sa ajungi! Tot ce ai nevoie este de aproximativ un minut sau doua.

Chiar si in acele situatii in care totusi alegi sa te machiezi mai complex, atunci cand la final vei completa acest machiaj cu rimel, acest lucru nu va face decat sa iti intareasca aspectul elegant. In acelasi timp, aplicarea necorespunzatoare a rimelului iti poate “distruge” uneori aspectul. In cazul in care rimelul pe care il detii este neuniform sau murdar, ar fi cazul sa te gandesti sa cumperi altul.

De ce produse ai nevoie, in afara de rimel, daca vrei sa il aplici precum o profesionista?
Daca vrei sa aplici rimelul cu profesionalism, vei avea nevoie pe langa el si de alte produse de infrumusetare. Printre acestea, se numara primerul pentru ochi, fardul de ochi ( poti alege orice nuanta consideri ca ti se potriveste), tus de ochi, betisoarele speciale cu care poti indeparta rimelul aplicat in exces.

Ce trebuie sa faci inainte de a aplica rimelul, daca vrei un look de invidiat?
Este foarte important, bineinteles, ca pentru inceput sa gasesti fix acea versiune de rimel care se potriveste cu forma genelor tale si care ti le va evidentia cel mai bine, scotandu-ti astfel in evidenta si ochii.

Pe piata exista o multime de sortimente de rimeluri, deci va trebui sa iti acorzi timpul necesar pentru a cerceta magazinele ( chiar si cele online pot reprezenta o varianta optima) si de a alege astfel rimelul potrivit.

Iata cateva aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere inainte sa alegi un rimel: culoarea acestuia, consistenta, precum si calitatea esentiala de a fi rezistent la apa.

Inainte de a aplica rimelul, este esential sa aplici primerul pe care il detii. Intotdeauna trebuie sa incepi sa aplici acest primer si apoi rimelul avand ochii curati. Uleiurile sau murdaria existente pe fata ta iti pot “distruge” aspectul chiar inainte ca tu sa incepi sa te aranjezi.

Comments Off on Cum sa aplici mascara ca o profesionista

Author:

This author has published 36 articles so far. More info about the author is coming soon.