Motive pentru care sa fii egoist in relatia ta este cel mai bun lucru pe care il poti face

June 20, 2018 | Author: | Posted in Sfaturi

Daca te gasesti intr-o situatie mai stresanta sau mai dificila in relatia ta, iata motivele pentru care ar trebui sa iti asumi riscul de a investi in primul rand in propria persoana, fara ca asta sa aduca dimpotriva pierderea relatiei, ci dimpotriva, imbunatatirea ei.

Ce va fi, va fi!
Poate ca atunci cand eram mici, obisnuiam sa dispretuim din toata inima acest sfat. Insa, pe masura ce crestem, ne dam seama de utilitatea lui. Sa mergi pe aceasta premisa poate fi testul final al relatiei. Este foarte important sa nu pierzi obiectivele din cariera pe care le ai datorita faptului ca in trecut ai obisnuit sa faci foarte multe compromisuri.

Cercul tau interior este totul
Sa ristii viitorul unei relatii este terifiant, dar nu poti lasa iubirea sa fie singura prioritate in viata ta. Iti poti gasi acea persoana incredibila care sa te completeze, dar nu uita in viata este vorba in primul rand despre echilibru. Daca iti pastrezi aproape cercul tau interior de prieteni, iti vei aminti sa ramai fidela fata de tine si sa iti onorezi in primul rand individualitatea.

Eu, nu Noi
Exista multe cupluri care, odata ce au ajuns impreuna, adopta aceasta mentalitate de “Noi” in loc de ‘Eu”! Desi este bine sa relationezi cat mai armonios cu partenerul, nu este de dorit sa fuzionezi astfel, intr-o singura persoana.

Iti place sa explorezi noi locuri in timp ce partenerul tau prefera sa stea acasa? Pentru asta sunt prietenii! Bucura-te cand ai ocazia sa faci ceva singur sau cu alte persoane in afara partenerului tau de viata.

Este important sa iti comunici asertiv nevoile individuale si de asemenea sa stii cum sa asculti nevoile individuale ale partenerului tau. Da, partenerul de viata ar trebui sa te completeze, dar nu ar trebui sa faca acest lucru in totalitate.

Vei avea intotdeauna “majoreta personala”
Cu totii avem unele zile mai grele, insa stim ca odata ajunsi acasa, partenerul ne va asculta si ne va sustine.

Iti cunosti foarte bine valoarea, si asa si partenerul tau
Inainte de a incepe sa iubesti pe cineva, este esential sa pornesti pe drumul individualitatii complete si absolute pentru a descoperi cu adevarat cine esti, ce sustii si ce meriti.
Cand ajungi sa te accepti pe deplin, ajungi sa ii accepti si pe ceilalti si sa atragi astfel numai parteneri care te respecta la randul tau.

Comments Off on Motive pentru care sa fii egoist in relatia ta este cel mai bun lucru pe care il poti face

Author:

This author has published 34 articles so far. More info about the author is coming soon.