Orasele europene pe care trebuie sa le vizitezi vara aceasta

June 7, 2018 | Author: | Posted in Social

Incredibil de bogata in istorie si cultura, Europa ofera un amestec eclectic de locuri de vizitat care vor satisface aproape orice stil de calatorie. Fie ca sunteti in cautarea unor plaje insorite, catedrale gotice, muzee sau galerii de arta inspirationale, exista ceva de vazut pentru toata lumea, mai ales daca bugetul nu reprezinta un impediment si va permiteti luxul de a va investi economiile intr-o calatorie luxoasa.

Budapesta
Adesea numita Parisul de Est, Budapesta este renumita pentru arhitectura istorica frumos pastrata si baile termale de lux, mai ales baile termale Szechenyi, ale caror piscuri albastre stralucitoare si cladirea galben stralucitoare transforma locul intr-o atractie pentru iubitoarele de Instagram. Una dintre cele mai vizitate zone din Budapesta este Castelul Hill. In timp ce va aflati pe deal, explorati, de asemenea, terasa neo-romana a bastionului pescarilor, un loc de vis pentru entuziastii de fotografie.

Barcelona
Iubitoarele de petreceri si plaja se pot indrepta spre Barcelona in aceasta vara. Orasul spaniol ofera o viata de noapte incredibila, o istorie artistica si o mancare delicioasa! Passeig Maritim se afla in centrul scenei de petrecere a Barcelonei si gazduieste unele dintre cele mai populare cluburi de noapte din oras. Si mai spectaculos de atat este faptul ca numeroase cluburi sunt aliniate direct in fata plajei! Cele care iubesc muzica hip-hip si R & B se pot indrepta spre Club Shoko, in timp ce impatimitele de muzica disco pot face un popas la Club Opium.

Roma
Viata moderna de zi cu zi a fost conectata cu atentie in jurul bazelor antice din capitala Italiei. Orasul celebru este visul calatorului, cu o multime de locuri notabile care trebuie (neaparat) imortalizate. Prima oprire ar trebui sa fie cu siguranta Colosseumul. Invecinatul Colosseum este Forumul Roman, unde puteti explora o serie de ruine stravechi. Mai departe de centrul orasului, veti gasi orasul Vatican unde puteti explora Bazilica St Peters, precum si muzeele vecine din Vatican, care gazduieste Capela Sixtina, renumita pentru acoperisul fin pictat de Michelangelo.

Berlin
Berlin este un centru plin de viata, arta, istorie si o scena muzicala energica. Orasul este conectat cu un sistem subteran incredibil de eficient care va va duce in cel mai scurt timp de la punctul A la B. Incepeti turul de vizitare la Poarta Brandenburgului. Cel mai renumit punct de reper al Berlinului a vazut pace, razboi, revolutie si restaurare si este frumos sa experimentezi, indiferent daca il vizitezi in timpul zilei sau noaptea. La o aruncatura de bat de Poarta, veti gasi cladirea Reichstag care trebuie vazuta din interior pentru a aprecia cu adevarat designul sau structural uimitor. Urmeaza Galeria East Side, unde veti gasi ramasitele zidului Berlinului, care este acum acoperit de arta stradala si de graffiti-ul contemporan.

Tu ce planuri ai pentru vara aceasta? Daca inca nu te-ai hotarat, cu siguranta ca destinatia pe care ai pus ochii este una din afara tarii. Fie ca preferi Europa sau iti surad orasele exotice, mai ai timp sa te gandesti pana ce managerul iti va aproba concediul mult asteptat. Pana atunci, lasa-te cuprinsa de inspiratie!

Comments Off on Orasele europene pe care trebuie sa le vizitezi vara aceasta

Author:

This author has published 34 articles so far. More info about the author is coming soon.