Care este procedura unui antrenament xbody?

July 20, 2018 | Author: | Posted in Sport

Daca esti printre cei carora le este greu sa faca exercitii fizice, iata ca, acum, aveti ocazia sa incercati tehnologia XBody Electric Stimulation of Muscle (EMS) sau stimularea electro-musculara. A fost inventata in Rusia in anii cincizeci, facandu-si drumul spre Statele Unite in anii saptezeci. Acum este populara si in Europa.

Care este procedura?

Daca v-ati decis sa incercati, procedura este urmatoarea:

  • dupa ce ati ajuns la sala, veti fi redirectionat spre o camera sa va schimbati unde se va elimina fiecare articol de imbracaminte si astfel veti intra in costumul XBody. Ce reprezinta acest costum? – o vesta spatiala, acoperita cu electrozi, care au fost usor pulverizati cu apa.
  • Curentul loveste corpul printr-un fir atasat de placa de baza pe costumul xbody. La inceput se simte un pic ca niste intepaturi de ac si apoi mai mult ca niste insecte mici.

In timpul oricarei miscari normale, aveti la dispozitie trei tipuri de fibre musculare: 1, 2a si 2b. Tipul 1 implica, de exemplu, ridicarea unui pahar – puteti sa o faceti toata ziua si este mai mult despre rezistenta. Tipul 2a ar putea fi atunci cand ati luat un scaun si va deplasati cu el (necesita un pic mai multa putere, dar, de asemenea, rezistenta). Tipul 2b ar fi in cazul in care ati luat ceva greu pe care il tineti doar cateva secunde.

Magia cu tehnologia de simulare electro-musculara are capacitatea de a lucra cu fibrele musculare de tip 2a si 2b, fara tip 1, doar prin intermediul tehnologiei, pentru ca de indata ce adaugati aproximativ 80 de hertzi si 350 milivolti de putere, activati aceste tipuri de fibrele musculare 2b. Dezvoltarea acestor fibre dureaza, de obicei, doua-trei luni inainte de a va permite sa va antrenati sub acest tip de incarcatura (ridicati acele tipuri de greutati, alergati repede etc.). Ceea ce inseamna EMS este ca persoanele care urasc exercitiile fizice pot folosi XBody pentru a-si reduce timpul petrecut in chinuri, pentru a afecta schimbarile din corpul lor, probabil ca nu ar fi putut sa faca un antrenament conventional si sa obtina rezultate asa stralucitoare.

xbody

Este un nou val de fitness?

Daca nu va deranjeaza disconfortul de a fi conectat (a), sunteti norocosi (si bogati) sa localizati o sala de antrenament XBody langa dvs., iar estetica si performanta sunt prioritare, ar putea fi solutia finala rapida. Cu toate acestea, XBody, anuleaza avantajele mai extinse ale exercitiilor fizice: sa fie in natura, sa construiasca o comunitate si sa inteleaga mai intuitiv sistemul de feedback al organismului.

Treizeci de minute petrecute in miscari corporale pe XBody se considera echivalentul a doua ore de antrenament. Nu e mai usor, totusi, insa, este mai repede. Doua antrenamente pe saptamana sunt suficiente si nici macar nu trebuie sa detineti vreun echipament de sala de gimnastica.

Dispozitivele XBody au fost proiectate si dezvoltate pentru a furniza instructorilor un instrument profesional care, la randul lor, sa ofere clientilor servicii de inalta calitate. Dispozitivele nu sunt doar tablete, nici dispozitive ieftine de uz casnic. Acestea sunt unelte durabile si fiabile, cu care va puteti desfasura un antrenament xbody. Acestea sunt concepute de ingineri calificati si fabricate cu tehnologie de ultima generatie, folosind numai materialele de cea mai inalta calitate.

Comments Off on Care este procedura unui antrenament xbody? Tags: , ,

Author:

This author has published 62 articles so far. More info about the author is coming soon.