Confortul viitorului – Tehnologia EMS

November 20, 2018 | Author: | Posted in Sport

Confortul viitorului promite un antrenament EMS de 20 de minute, care inlocuieste 3 ore de antrenament in sala de gimnastica. Pentru acest lucru, trebuie sa mergi la sala de fitness Xbody To Me din Bucuresti. In timpul activitatii fizice normale, apar contractii si, ca rezultat, cresterea masei musculare. Tehnologia EMS creste intensitatea muschilor, prin microimpulsuri subtile. Efectul unui astfel de antrenamente, nu depinde de eforturile si cunostintele antrenorilor in biomecanica, ci in pozitia corecta a corpului, frecventa, adancimea si puterea de impulsuri provenind de la simulatorul actionat de antrenor.

Fitness ToMe

Recomandarile pentru antrenamentele EMS sunt aproape la fel ca sfaturile oferite de formatori in salile de fitness regulate. Regularitatea este de asemenea importanta aici, dar numai o lectie pe saptamana va fi suficienta pentru incepatori. Pentru pierderea efectiva in greutate, va trebui sa faci antrenamente regulate si sa treci la o nutritie adecvata. Antrenorii nu recomanda relaxarea in timpul orelor. Cu cat tensiunea musculara este mai puternica, cu atat este mai eficienta formarea. Exercitiile de rutina sunt mult mai grele decat in ​​sala de gimnastica.

Cum este instruirea

Totul este exact la fel ca in cazul exercitiilor fizice obisnuite.  Regularitatea este importanta (2-3 antrenamente pe saptamana), odihna (1-2 zile) si nutritie adecvata. Incearca sa nu te relaxezi in timpul orelor: cu cat sunt mai puternice contractiile muschilor, cu atat va fi mai fructuoasa si mai eficienta formarea. De regula, o instruire EMS dureaza pana la 20-30 de minute. Formatorul de la sala Xbody Bucuresti, regleaza puterea impulsurilor electrice, separat pentru fiecare parte a corpului, pe baza senzatiilor si rezistentei clientului: pentru picioare, fese, partea inferioara si superioara a spatelui, cei mai largi muschi ai spatelui, muschii abdominali si brate.

Antrenamentul este impartit in trei etape: warm-up ( cardio ), exercitii de forta si masaj de drenaj limfatic. Incalzirea dureaza nu mai mult de 5-7 minute si este un exercitiu simultan pas cu pas (sau elipsoid) si efectuand exercitii destul de simple. Forta de antrenare include instruirea intervalului: 4 secunde de lucru – 4 secunde odihna timp de 15-17 minute. Exercitiile in acest stadiu devin din ce in ce mai complexe: va trebui sa te ghidezi, sa te apleci pe picioare, sa te apleci pe lateralele picioarelor, existand si exercitii pentru abdomen, brate si spate. Stadiul final este un masaj de drenaj limfatic. Aici trebuie doar sa stai intins si sa te bucuri de placere.

De ce merita sa incerci

1. Economisesti timp. In prezent, timpul liber este o problema si, uneori, nu este posibil sa fie dedicat antrenamentelor regulate intr-un centru de fitness timp de 2-3 ore. Cu stimularea EMS, timpul de antrenament este redus la 20 de minute. Acest lucru este suficient pentru a reusi sa lucrezi la constructia corpului tau.

2. Activeaza muschii. Antrenamentul EMS activeaza 90% din toti muschii corpului,  in acelasi timp pe tot parcursul antrenamentului, lucrand chiar si pe cele mai greu accesibile zone. Spre deosebire de antrenamentele regulate, muschii sunt intariti din interior.

Atletii profesionisti recurg la un astfel de antrenament pentru a obtine efectul maxim, sporind viteza si forta. Formatorii personali din centrul de fitness XBody Bucuresti, au inclus in program, antrenamentul EMS pentru a accelera metabolismul, pentru a promova pierderea rapida in greutate si dezvoltarea musculara.

Comments Off on Confortul viitorului – Tehnologia EMS Tags: , ,

Author:

This author has published 46 articles so far. More info about the author is coming soon.