Cum si de ce sa cumperi o masa de fotbal

publicat în categoria Cumpărături Online

Cu mult inainte de jocurile video, de telefoane inteligente si tablete, oamenii obisnuiau sa se distreze jucand diferite jocuri mai… palpabile. Printre acestea se numara si fotbalul de masa, revenit de cativa ani in atentia publicului.

Dupa o perioada in care a stat ascuns in negura timpului, fotbalul de masa a fost redescoperit si readus la viata de catre marile corporatii IT. Acestea cautau noi moduri de a-i detensiona pe angajati, da a-i scoate un pic din lumea tehnologiei, iar fotbalul de masa a fost norocosul scos la lumina.

In scurt timp, toate firmele mari si moderne au amenajat spatii de joaca pentru angajati in care trona cel putin o masa de fotbal. De aici si pana la starnirea unui adevarat trend nu a mai fost decat un pas.

Acum, multi tineri viseaza sa isi achizitioneze una si pentru acasa. De ce fac asta? Pentru ca un astfel de joc are nenumarate avantaje, printre care:

  • – scoate la iveala spiritul de competitie;
  • – este motivational;
  • – ideal pentru teambuilding;
  • – ideal pentru serile cu prietenii;
  • – incurajeaza conversatiile fata in fata;
  • – potrivit pentru toate varstele;
  • – distractiv.

Asadar, daca si tu faci parte categoria celor care vor sa se bucure de un astfel de joc, iata…

La ce trebuie sa fii atent atunci cand mergi la cumparaturi de mese de fotbal.

1. Spatiu

Inainte de a porni serios in cautari, asigura-te ca ai spatiul necesar pentru amplasarea unei astfel de mese. In plus, asigura-te ca aceasta nu iti va sta in drum, caci vei fi tentat sa o strangi pentru a-ti elibera spatiul, dar si ca vei avea suficient loc sa te misti in jurul ei.

2. Buget

Trebuie sa stii exact cat anume iti permiti sa cheltuiesti pentru ca in functie de asta vei alege sau nu un anumit model.

De exemplu, daca vrei o masa de dimensiuni mai mari si construita din materiale de cea mai buna calitate, pregateste-te sa scoti mai multi bani din buzunar decat daca ai cumpara o masa mai mica, din materiale comune.

Sau… poti fii cu ochii pe reduceri, iar aici iti recomandam site-ul Crazy-Deals.ro, unde poti cauta in categoria de reduceri Sport & Aer Liber promotii sau coduri de reducere oferite de magazinele cu articole sportive.

3. Materiale

Asa cum spuneam si mai sus, daca bugetul iti permite, orienteaza-te catre o masa realizata din materiale de calitate, incepand de la picioare si pana la figurine. Acorda o atentie sporita acestui aspect si analizeaza indeaproape masa inainte de a o cumpara.

4. Constructie

Un alt aspect care iti poate oferi indicii despre calitatea unei mese de fotbal este felul in care sunt realizate imbinarile, cum sunt vopsite anumite parti, cum sunt realizati jucatorii, etc. Verifica, deci, si aceste detalii.

5. Functii extra

Pe piata sunt disponibile si mese de fotbal cu suport pentru pahare, sistem automat de scoatere a bilei, afisaj electronic pentru scor si asa mai departe, potrivite pentru cei care vor mai mult confort.

Acestea fiind spuse, acum ca ai informatiile necesare, esti pregatit sa iti cumperi masa de fotbal potrivita nevoilor tale.

Opțiuni distribuire articol: