Slabeste rapid si sanatos cu xbody Bucuresti

December 20, 2018 | Author: | Posted in Sport

Stiu cum este sa-ti petreci ore intregi la sala dupa un program de munca istovitor. Da, exercitiile fizice te elibereaza de stres si iti imbunatatesc starea fizica si psihica. Ce faci insa cand timpul nu iti permite sa petreci ore intregi pe saptamana la sala? Accesezi http://www.tome.ro si problema ta este rezolvata!

Lipsa timpului, problema principala a persoanelor care doresc un stil de viata sanatos

Problema majora cu care ne confruntam in zilele de astazi este lipsa timpului. Majoritatea persoanelor duc un stil de viata agitat, haotic, pentru a tine pasul cu rapiditatea cu care se desfasoara evenimentele de zi cu zi. Avem timp foarte putin pentru noi si pentru cei dragi. 

Ar fi ideal sa avem un stil de viata sanatos, dar timpul nu ne permite uneori acest lucru. Aceasta problema are o rezolvare: xbody Bucuresti. Aceasta sala de fitness este destinata persoanelor care doresc sa slabeasca rapid si eficient, fara a se infometa sau fara a recurge la practici nesanatoase. 

O sedinta in cadrul xbody Bucuresti dureaza doar 20 de minute, timp pe care iti permiti sa il consumi pentru tine si pentru sanatatea ta. In cele 20 de minute vei arde 500 de calorii, iar dupa antrenament vei arde inca 2000. Cum este posibil? Citeste in continuare si vei afla!

Xbody Bucuresti si tehnologia sa minune prin care slabesti si iti tonifici corpul rapid

Xbody ToMe

Xbody Bucuresti foloseste tehnologia EMS, tehnologie care este folosita in medicina. Acest tip de tehnologie presupune folosirea stimulilor care contracta muschii cu ajutorul impulsurilor electrice. Diferenta dintre sala de fitness xbody Bucuresti si alte sali de acest gen o constituie tocmai echipamentul prin care se desfasoara antrenamentele: timp de 20 de minute/ sedinta, persoanele doritoare de o schimbare vor purta un costum conectat la aparate ce folosesc tehnologia EMS. 

Dupa doar 4 sedinte vei observa ca incepi sa pierzi centimetri si kilograme, celulita dispare iar sanatatea ta se imbunatateste! Printre avantajele unui astfel de antrenament se numara si reducerea riscului de imbolnavire a inimii, prevenirea aparitiei osteoporozei, accelerarea metabolismului, imbunatatirea circulatiei sangelui si eliminarea durerilor de spate si solduri. 

Pentru fiecare varianta de abonament ales, ai parte de antrenor personal care te va indruma si care va seta aparatul la intensitatea de care tu ai nevoie. De asemenea, acesta va alege un set de exercitii care iti vor satisface toate nevoile. Poti alege sa lucrezi mai intens doar anumite grupe de muschi, daca doresti. 

In plus, xbody Bucuresti iti ofera si o fisa de evaluare si un plan individualizat de fitness si nutritie, de care vei avea nevoie pentru a ajunge la greutatea dorita intr-un timp foarte scurt. 

Uita de dietele chinuitoare si de exercitiile foarte grele pe care le faceai pana acum ca sa scapi de cateva kilograme in plus! Calculeaza-ti indicele BMI pe site-ul xbody Bucuresti, pentru a vedea exact in ce categorie te incadrezi si care este starea ta de sanatate actuala. Consulta preturile abonamentelor, parerile altor clienti si galeria foto, pentru a te convinge de faptul ca xbody Bucuresti este alegerea perfecta pentru tine! 

Comments Off on Slabeste rapid si sanatos cu xbody Bucuresti Tags: , ,

Author:

This author has published 42 articles so far. More info about the author is coming soon.