Cum alegem husa de telefon potrivita?

March 17, 2019 | Author: | Posted in Tehnologie

  In zilele noastre, din ce in ce mai multi oameni au inceput sa utilizeze telefoane mobile, cele mai multe dintre acestea fiind smartphone-uri de ultima generatie. Acestea au devenit indispensabile, insa o data cu ele au inceput sa fie produse si vandute diverse accesorii si huse de telefon.

Care este rolul huselor de telefon?

   Acest tip de dispozitive au inceput sa fie o parte integranta a vietii de zi cu zi, de aceea se poate spune ca am ajuns sa nu mai putem concepe lipsa acestora.

Husa de telefon

  Fie ca este vorba despre anumite accesorii sau huse de telefon, vanzarea acestor tipuri de produse au inceput sa fie din ce in ce mai mare, in special datorita faptului ca aceste accesorii estetice sau de protectie sunt schimbate mult mai des decat schimbam telefonul.

   Din dorinta de schimbare, foarte multi isi cumpara frecvent  diverse modele de huse se telefon, fie pentru a modifica aspectul general al telefonului, fie pentru a le proteja sau a le infrumuseta. Anumite studii specifica faptul ca, in general, un om obisnuit, schimba o husa o data la doua luni.

   Husele sunt printre acele accesorii de telefon care se uzeaza cel mai repede, acesta fiind si motivul pentru care ajung sa fie schimbate foarte frecvent. Printre motivele care duc la deteriorarea acestora, trebuie specificat faptul ca producatorii de accesorii pentru telefoane lanseaza noi modele, iar vechile modele ajung sa fie demodate. 

    Noile modele de telefoane au ajuns sa fie din ce  in ce mai subtiri, insa acesta poate fi un motiv destul de concret ca husele sa reprezinte acel accesoriu absolut necesar pentru a le oferi protectie.

Cum alegem husele de telefoane?

   Producatorii de accesorii de telefoane au scos pe piata diverse modele de huse, acestea fiind confectionate din diverse materiale sau avand diverse modele sau culori imprimate. 

  Aceste huse de telefoane sunt folosite fie pentru acoperirea integrala, fie doar pentru acoperirea spatelui telefonului.

  Exista mai multe tipuri de modele de huse, iar printre acestea cele mai cautate sunt:

  • Husa stil carte: este extrem de practica si se afla printre preferatele utilizatorilor de smartphone-uri. Aceasta husa de telefon poate fi utilizata si ca suport pentru acele momente cand se vizualizeaza filmulete pe telefon
  • Husa stil carte cu fereastra in dreptul ceasului: acest tip de huse sunt utile pentru cei care isi doresc sa vada mereu cat este ceasul sau cine ii contacteaza, fara a fi nevoie sa deschida husa. Pentru acest model de husa este important sa fie confectionate din materiale de foarte buna calitate, altfel poate exista riscul de a deteriora telefonul.
  • Husa flip: acest model de husa este ideala, caci ofera acces la toate butoanele telefonului. Acest model de husa este foarte usor de atasat telefonului si ofera protectie in cazul in care acesta este bruscat.
  • Husa interactiva: acest tip de husa are caracteristici tactile interactive, putand porni sau opri telefonul sau chiar raspunde sau respinge un apel. Insa, aceasta husa nu poate fi utilizata decat pentru modelele de telefon Samsung S7 si Galaxy Note.
  • Husa transparenta: aceasta husa este transparenta si protejeaza foarte bine telefonul atunci cand se foloseste impreuna cu o folie de protectie
Comments Off on Cum alegem husa de telefon potrivita? Tags: , ,

Author:

This author has published 42 articles so far. More info about the author is coming soon.