Noile huse Guardo pentru iPhone XR

April 5, 2019 | Author: | Posted in Tehnologie

De la lansarea sa pe piaţă şi până în prezent, iPhone XR a atras atenţia şi continuă să atragă tot mai mulţi fani ai brandului Apple. Nu vorbim doar despre interesul pentru ideea de nou, ci despre funcţiile pe care le poate avea iPhone-ul şi mai ales noul model de iPhone XR. Rămâne însă un oarecare deficit legat de acesta, dincolo de preţul considerat încă destul de piperat pentru unii. Este vorba de sensibilitatea caracteristică oricărui model de telefon de pe piaţă, chiar dacă eforturile producătorilor se orientează şi către acest aspect.

Adesea apare întrebarea: merită sau nu achiziţionata o husă pentru iPhone XR? Ei bine, să citim rândurile următoare care ne vor oferi răspunsul la întrebarea anterioară.

Huse iPhone XR

Aspect modificat al telefonului

Alegerea unei huse poate să nu modifice foarte mult aspectul telefonului, întrucât pe piaţa există modele care abia pot fi sesizate, foarte subţiri şi care nu modifica considerabil aspectul telefonului. De asemenea, există şi soluţii care se potrivesc mănuşa celor care vor să ofere o notă personală aspectului telefonului prin accesorizarea cu o husă colorată, de tip flip, din piele ecologică, sau alte tipuri de aspecte despre care vom vorbi în cele ce urmează.

Opţiuni diverse

Varietatea accesoriilor este la scară largă atunci când vine vorba de un magazin online care comercializează huse pentru iPhone XR. De exemplu la Guardo.ro există opţiuni diverse care pot să mulţumească orice exigente. Să vedem câteva exemple:

  • Husa 360 Magnetică Full + folie sticlă pentru iPhone XR – o soluţie completă de protecţie, care oferă în acelaşi timp telefonului un aspect deosebit;
  • Husa cu inel şi magnet pentru iPhone XR – pentru cei care vor un plus de funcţionalitate sau un suport care să menţină telefonul într-o poziţie din care pot privi mai uşor telefonul, spre exemplu;
  • Husa All Inclusive Premium pentru iPhone XR – cei care adopta un stil mai practic vor aprecia aceasta husă, care dispune de compartimente similare celor dintr-un portofel, şi care oferă în acelaşi timp protecţie telefonului.

Sunt doar câteva dintre modelele disponibile în cadrul magazinului online, însă cei interesaţi pot să verifice întreaga gamă de produse pe www.guardo.ro.

Preţuri accesibile

Anterior vorbeam despre faptul că unii consideră preţul pentru un iPhone XR ca fiind destul de piperat. Cu atât mai piperate sunt însă reparaţiile în caz de defecţiuni, de fisuri ale display-ului sau carcasei – care pot să ajungă la sume cu care poate fi achiziţionat un nou telefon.

O husă iPhone XR poate scuti posesorul de smartphone de o astfel de grijă, minimizând riscul de defecţiuni în caz de contact cu suprafeţe dure, şocuri, vibraţii său contact cu lichide. Având în vedere cele menţionate anterior, toate celelalte rămân la latitudinea consumatorului dacă va alege sau nu să cumpere o husă pentru iPhone XR, dacă merită sau nu o asemenea investiţie. Însă, cu siguranţă balanta va înclină către necesitatea husei pentru iPhone XR.

Puteţi verifica ofertele magazinului online de huse şi accesorii smartphone www.guardo.ro, unde veţi găsi o gamă largă şi impresionantă de huse pentru iPhonul dumneavoastră XR.

Sursa: Guardo.shop/collections/huse-iphone-xr

Comments Off on Noile huse Guardo pentru iPhone XR Tags: , ,

Author:

This author has published 58 articles so far. More info about the author is coming soon.