Servicii de branding pentru un viitor stralucit

January 16, 2019 | Author: | Posted in Tehnologie

O companie care isi propune sa devina un brand are nevoie de o serie de servicii Armeanu de branding, necesare pentru a contura o imagine pozitiva brandului. Si pentru ca brandul este fara alte cuvinte promisiunea pe care o facem clientilor, Armeanu Creative Studio pune la dispozitia dumneavoastra un intreg pachet de servicii de branding ce include:

  • Brand strategy: Ne propunem sa transformam idea care sta la baza business-ului dumneavoastra intr-un concept de brand viabil. Oamenii de la Armeanu Creative Studio sunt pasionati de branduri, iar cand vine vorba de constuit branduri rasunatoare, lasam totul deoparte si incepem cercetarea. 
  • Brand Identity: Vrem cu tot dinadinsul sa definim valorile business-ului dumneavoastra si sa le conturam vizual intr-un brand remarcabil. 
  • Creative Work: Prin creatia grafica reusim ca brandurile sa fie apreciate la adevarata lor valoare.

Despre intreg procesul serviciilor de branding

De asemenea, serviciile de branding pe care agentia Armeanu Creative Studio vi le ofera va ajuta cu alte cuvinte sa ajungeti de no-name la great-name. Iar cel mai important aspect de care trebuie sa tineti cont inainte de a apela la serviciile de branding a unei agentii, altfel spus inainte de a va promova imaginea, compania, serviciile sau produsele in fata publicului larg se refera la micile puncte de pornire si anume: Cine este concurenta dumneavoastra ? Ce idei doriti sa transmiteti prin identitatea dumneavoatra ? Ce public aveti ? Insa ca sa ne dam seama ce anume va face publicul sa zambeasca si ce ii castiga increderea avem de dus o munca grea, dar si placuta. Un cuvant, un logo.. pare putin ? Pare ! Insa in spatele acestor servicii de branding se afla ore lungi de munca, de greseli, de incercari si nu in cele din urma de revelatii. 

O parte din colegii nostrii vin cu o idee, un altul descopera ca undeva intr-un colt uitat de lume inseamna ceva nu tocmai dragut. Din cealalta parte a serviciilor de branding, respectiv de la design, vine cate o intrebare de tipul: “ce fel de verde te gandesti sa aiba logo-ul? “ Altfel spus cumulul serviciilor noastre de branding se rezuma fara doar si poate la plierea armonioasa a fiecarui element, astfel incat intreg ansamblul trebuie sa va reprezinte cu adevarat, iar totul sa se potriveasca conform asteptarilor dumneavoastra. 

La sfarsitul intregului proces al serviciilor de branding, dupa o munca asidua iese identitatea afacerii dumneavoastra. Un nume pe care-l va purta, speram noi multi ani de acum incolo, culorile care au rolul de a transmite starea pe care doriti sa o oferiti clientilor, logo-ul datorita caruia lumea va ajunge sa va asocieze. Toate cele enumerate anterior devin standardul dumneavoastra, reputatia care va merge intotdeauna inaintea dumneavoastra si care va determina publicul sa vorbeasca despre dumneavoastra.

Ce pierdeti in lipsa unui serviciu de branding ?

In pirmul rand pierdeti posibilitatea de a avea un brand de succes care va poate diferentia de concurenta dumneavoastra. Pierdeti timpul, energia si banii prin folosirea altor metode care nu aduce un rezultat final imbucurator si nu in ultimul rand pierdeti posibilitatea de a va implementa propriile idei de business intr-o afacere reala. 

Comments Off on Servicii de branding pentru un viitor stralucit Tags: , ,

Author:

This author has published 84 articles so far. More info about the author is coming soon.