Alegerea florilor si aranjamentelor de mese pentru nunta sau botez

July 30, 2019 | Author: | Posted in Timp Liber

 

Orice eveniment este realizat cu grija multa din partea celor implicati, fie ca este vorba despre miri in cazul nuntii, fie ca este vorba despre parintii copilului in cazul botezului. De asemenea organizatorii de eveniment pot sa aiba un mare aport in ceea ce priveste aspectul general al florilor si aranjamentelor de mese. La nunta sau la botez florile tind sa fie parti importante ale ansamblului evenimentului pentru ca exprima si intaresc ideea generala a momentului special. Iata cum se aleg si ce importanta au florile pentru nunta sau botez:

  1. Arata tematica si gusturile celor ce le aleg

Florile sunt importante pentru ca arata exact ceea ce clientii vor sa exprime, incepand cu gusturile personale si terminand cu tematica evenimentului. Astfel ca daca este vorba despre o tema marina si culoarea nuntii sau botezului este albastra, florile vor urma delicat aceasta directie si vor fi realizate buchete cu flori albastre sau combinatii de albastru cu alb sau chiar albastru, alb si verde.

  1. Florile se aleg in functie de culoare

Exista o culoare predominanta a nuntii sau botezului. In cazul in care aceasta nu este stabilita, in general inseamna ca este vorba despre alb. Si florile pot sa fie realizate in aranjamente continand acea culoare dominanta a evenimentului. Designerii se pot juca bineinteles si cu flori diverse imbinate in aranjamente care sa urmeze linia generala.

  1. Florile se aleg in functie de stilul evenimentului

Daca este vorba despre o nunta sau un botez indraznet din punct de vedere al culorii, atunci florile sunt principalele elemente care sunt reprezentative pentru acea versiune. Daca se prefera un stil delicat, cu pasteluri, atunci se poate ca florile sa fie alese in culori deschise, cu mult alb si roz sau albastru pastelat.

  1. Aranjamentele pot sa fie inalte sau scurte

In functie de marimea meselor si de ceea ce se vrea a fi exprimat, aranjamentele se pun fie in vaze inalte si pe suporturi mari, fie la nivelul mesei, in centru. Atunci cand mesele sunt mici si intime se pot folosi variantele de aranjamente mici, iar cand se prefera stilul grandios, extravagant, se poate opta pentru aranjamentele inalte, puse pe suporti specifici. Acestia pot sa fie din sticla, din fier forjat, din ceramica sau alte materiale. Ceea ce au in comun este inaltimea mare, care ajuta decorul sa fie impunator, elegant si plin de extravaganta.

  1. Monocrom sau combinat

In functie de dorintele celor ce le comanda, se poate ca in cadrul aranjamentelor de mese sa se utilizeze o singura culoare sau mai multe. Este bine ca atunci cand se prefera o singura culoare, sa se realizeze cu atentie imbinarea si pozitionarea florilor. Se poate alege ca varianta monocrom cu flori de acelasi fel si aceeasi marime. O alta varianta este aceea monocroma cu flori diferite si de marimi diverse. Astfel se creeaza doua versiuni distincte.

Daca sunteti in cautarea unui salon de nunta elegant, Salon du Mariage va poate oferi o nunta sau un botez asa cum va doriti.

 

Comments Off on Alegerea florilor si aranjamentelor de mese pentru nunta sau botez

Author:

This author has published 5 articles so far. More info about the author is coming soon.