Travel Idea, agentia de turism mereu aproape de tine

May 31, 2019 | Author: | Posted in Turism

Cine suntem noi

Fiindca dupa o perioada de activitate fiecare dintre noi are nevoie de vacanta, daca cititi aceste randuri inseamna ca sunteti acolo unde trebuie si anume in contact cu agentia de turism care iti este mereu aproape.

Fie ca doresti sa pleci in vacanta impreuna cu partenera sau in familie, vino la noi sa-ti personalizam un pachet de vacanta pe care nu o vei uita.

Vei avea surprize frumoase si vacanta ta se va desfasura peste asteptari fiindca se respecta intotdeauna cu strictete itinerariul, graficul orar si timeng-ul pentru fiecare destinatie in parte.

Daca doresti o croaziera sau o vacanta in locuri incarcate de istorie sau sa lenevesti la plaja in locuri insorite paradisiace, agentia de turism Travel Idea este alaturi de tine.

agentie turism

Ce-ti oferim

Acceseaza site-ul nostru si vei gasi in oferta agentiei de turism cele mai bune pachete de vacanta pentru ca meriti sa fii beneficiarul ofertelor noastre imbatabile.

Intrand pe pagina vei gasi pachete personalizate pentru genul de vacanta pe care ti-o doresti fie ca optezi pentru o vacanta programata sau un sejur last minute.

Iti oferim vacante atat in Romania cat si in strainatate si in fiecare an personalizam noi pachete turistice pentru tine, familia ta si prietenii tai.

Destinatiile de vacanta sunt multiple si baleiem in oferta noastra intre vacantele pe care sa ti le poti petrece in insorita Grecie incarcata de istorie si traditii, alegand ca locatie continentul sau in insule care se ridica magnific dintre ape in toata splendoarea lor captandu-ne toata atentia plina de admiratie.Daca vrei sa bifezi mai multe insule in vacanta ta, agentia de turism Travel Idea iti ofera posibilitatea unei croaziere pline de rasfat atat din punct de vedere culinar cat si al obiectivelor pe care le vei putea vizita.

Iti recomandam si frumoasa Turcie cu locuri de neuitat, traditii respectate impecabil, unde poti alege locatii cu plaje intinse si nisip fin sau pe cele cu pietris care iti arata ca natura este prezenta in toata splendoarea ei.

Arta culinara iti demonstreaaza ca este la mare rang iar muzica iti va atinge placut auzul in plimbarile pe care le faci sau in timp ce stai langa piscina.Nici pietele de suveniruri nu sunt mai prejos, poti cumpara orice articol dorit si vei plati un pret tocmit.

Vacantele in Bulgaria sunt o destinatie mai apropiata de tara noastra, mai accesibile la pret,  cu obiective deloc sarace in atracti,i cu plaje intinse si ‘nisipuri de aur’ sau cu incarcare istorica memorabila.

Iti oferim si destinatii exotice in locuri precum Bali, Maldive, Malta sau ai posibilitatea sa alegi un pachet  de la agentia de turism Travel Idea spre Spania sau Italia ambele destinatii fiind recunoscute ca fiind foarte generoase si ofertante.

Poti fi beneficiarul unor momente de neuitat , fiindca accesand site-ul  nu iti achizitionezi un pachet de calatorie ci iti primesti vacanta de vis la care ne-am gandit si am pregatit-o pentru tine.

Fii sigur ca vei reveni an de an pentru ca noi avem grija de confortul tau sporit in vacanta.

Comments Off on Travel Idea, agentia de turism mereu aproape de tine Tags: ,

Author:

This author has published 50 articles so far. More info about the author is coming soon.