Un sejur în Bulgaria, vacanța pe toate gusturile. 

March 21, 2019 | Author: | Posted in Turism

Vrei o vacanță în străinătate care să nu te lase cu o gaură în buget, dar să îți ofere toate serviciile de care ai nevoie și pe deasupra să fie și aproape?

Atunci Bulgaria este destinația perfectă pentru tine.

Așadar , poți apela cu încredere la o agenție de turism care alege să ofere servicii turistice de cea mai înalta calitate, combinând energia și entuziasmul cu experiență, acuratețea și atenția pentru toate detaliile unei călătorii perfecte.

Cei de la agenție te vor îndruma să alegi oferta cea mai bună pentru vacanța ta în Bulgaria.

Ce pot face mai exact în Bugaria?

Bulgaria este o destinație perfectă în special pentru litoralul său, nisip, soare și plajă. 

Oferte de cazare ai de unde alege iar cele din zonele Dobrici, Varna și Burgas sunt recunoscute pentru peisajele minunate, cazarea fiind direct pe litoral.

Cele mai cunoscute stațiuni sunt Sunny Beach, Golden Sands Beach și Albena, care este cea mai potrivită pentru vacanțele în familie.

Irakli Beach este perfectă pentru hippie și nudiști iar dacă vrei o stațiune cu specific grecesc, trebuie să ajung neapărat în Sozopol.

Silistar Beach este și ea o plajă protejată de lege iar pe lângă aceasta exisă și câteva rezervații naturale, care merită vizitate.

Pe lângă plaje, Bulgaria este renumită și pentru mănăstirile și catedralele sale.

Dacă vrei să vizitezi Bulgaria pe timpu ierni, există numeroase stațiuni montane unde poți avea parte de o vacanță de neuitat. Borovets şi Bansko sunt deja celebre pentru pârtile și serviciile lor de înaltă calitate.
În ceea ce privește mâncarea tradițională, Bulgaria este renumită pentru vinurile  sale Mavrud sau Pamid, iar preparatele tradiționale se bazează pe carne de ovine și legume proaspete.

Câteva dintre mâncărurile cu specific tradițional ale Bulgarilor sunt salata shopska, musacaua, ghiveciul de legume, compotul și cozonacul.

De astfel dacă îți dorești un concediu de relaxare fără pre multă bătaie de cap și oboseală, Bulgaria este destinația cea mai potrivită pentru vacanța ta.

Cum îmi rezerv o vacanță în Bulgaria?

Întotdeauna poți să descoperi locații, oameni și obiceiuri noi iar dacă nu vrei să pleci prea departe, vacanța în Bulgaria poate fi o șansă bună.

În plus, poți alege să primești odată la ceva timp ofertele cele mai noi de vacanțe, în funcție de preferințele tale, iar tu o alegi pe cea pe care ți-o dorești.

Deci, totul merge forte simplu.

După ce ai consultat siteul agenției și te-ai hotărât în privința destinației exacte și a perioadei pe care ți-o doreșți pentru vacanța ta, urmează rezervarea online. Te poți prezenta într-unul din sedile agenției de turism pentru a stabili toate detaliile vacanței tale sau poți face rezervarea online direct pe siteul agenției. Aici poți alege numărul de persoane, perioada, transportul și metoda de plată, în cazul în care nu ai timpul să ajungi la agenție.
Vacanțele în Bulgaria unt unele dintre cele mai accesibile și căutate vacanțe. Acestea sunt potrivite atât ca distracție cu prietenii, dar și pentru un sejur familiar.

Comments Off on Un sejur în Bulgaria, vacanța pe toate gusturile.  Tags: , ,

Author:

This author has published 65 articles so far. More info about the author is coming soon.