Vacante Bulgaria pe placul tau

August 25, 2019 | Author: | Posted in Turism

Bulgaria, este o destinatie fascinanta de vacanta pe care o prefera tot mai multi turisti datorita amenajarilor de vis create de-a lungul plajelor insorite , unde nisipul ca de aur te ademeneste la relaxare deplina .

Apa ca de cristal, cu unduiri line, te cheama si parca nu te-ai mai desprinde de acolo si ai sta minute in sir sa admiri panorama care se profileaza de-a lungul plajelor, in adevarata ei splendoare.

Dealtfel, fascinantul litoral bulgaresc este foarte cunoscut si pentru serviciile all inclusive pe care le ofera statiunile iar pe multe dintre plajele sale poate fi recunoscuta distinctia Blue Flag.

Agentia Travel Idea iti pune la dispozitie pachete turistice deosebit de atractive din toate punctele de vedere si vei putea beneficia de vacante Bulgaria accesand https://travelidea.ro/bulgaria/co2.

Doar astfel vei avea bucuria de a-ti petrece o minunata vacanta in tara vecina noua, situata la sud de Dunare.

Iti propunem vacante Bulgaria si pentru ca este foarte aproape de tara noastra si poti ajunge usor, in scurt timp oriunde te-ai afla.

Trebuie sa mai stii si ca nu te vei simti ca intr-o tara straina intrucat ospatarii unor restaurante si chiar meniurile acestora sunt in limba romana, iar in locuri publice si de atractie vei intalni mai multi cunoscatori ai limbii noastre, astfel ca daca nu esti vorbitor de limbi straine te vei putea descurca cu lejeritate.

Inclusiv panourile de orientare si documentare situate in apropierea obiectivelor turistice sunt scrise si in limba romana si te vei informa cu usurinta.

Resorturile de 4 si 5 stele au numeroase facilitati si pentru copii inclusiv Aguapark Albena, astfel incat destinatia ta de vacanta Bulgaria poate fi a familiei tale.

O alta atractie, o constituie traseele montane cu partii generose de ski unde poti practica sportul combinat cu ore de relaxare si vizitarea  unor obiective turistice.

 

Tocmai de aceea, din pachetele noastre turistice adecvate pentru  vacante Bulgaria nu poate lipsi acest gen de turism.

Iti propunem sa-ti petreci vacanta in statiunea Bansko, Borovetz si Pamporovo unde gasesti partii de ski usoare, medii si chiar dificile, create special pentru nivelul fiecarui turist . In zonele montane, adrenalina si aerul curat, rarefia si vegetatia specifica montana te vor face sa petreci vacanta aleasa din oferta Travel Idea accesand site-ul specificat, pentru ca meriti din plin.

Printre propunerile noastre de vacanta vei putea alege itinerarii istorice, unul dintre acestea este orasul medieval Veliko Tarnovo unde simti ca retraiesti istoria si  ca ai pasit inapoi in urma cu mai multe secole.

O alta varianta de petrecere a vacantei Bulgaria este in statiunea Balcic dupa numele orasului situate pe tarmul Marii Negre, in apropiere de Sofia si Varna, doua mari metropole dintre care prima fiind si capitala.

Alege pachetul turistic vacante Bulgaria si pentru a vizita Catedrala Ortodoxa Medievala din Balcic  iar apoi mergi sa vezi Gradina Botanica cu plante unice.

 In vecinatatea acesteia te vei bucura sa vezi Palatul construit pentru Regina Maria a Romaniei, parcul afferent, cu vedere spre mare si jiltul sau din marmura alba. 

Hai in vacanta Bulgaria cu Travel Idea pentru a te bucura din plin de mare, soare, nisip de aur si istorie.

Comments Off on Vacante Bulgaria pe placul tau Tags: , ,

Author:

This author has published 82 articles so far. More info about the author is coming soon.