Vacante Grecia – clipe de neuitat

June 20, 2019 | Author: | Posted in Turism

Grecia, denumita si Republica Elena de catre alte persoane, este o tara deosebita situata in sudul si sud-estul Europei, cu o populatie destul de mare comparand cu celelalte tari din Europa, de aproximativ 11 milioane de oameni intr-o statistica din anul 2016.

Capitala Greciei este Atena si este, bine-nteles cel mai populat oras de pe tot teritoriul Greciei, avand un total al populatiei de aproximativ 665.000 de oameni.

Vacante Grecia – ghid de vacanta

Insula pitoreasca Mykonos este deosebit de populara pentru cupluri si are o scena variata de club si multe statiuni moderne de lux. Insula este locuita de cel putin 5.000 de ani si gazduieste numeroase golfuri nisipoase si orase de coasta absolut superbe. O alta destinatie de vacanta populara este Santorini, care este renumita pentru vederi panoramice uimitoare si are un vulcan active. Cu toate astea, nu trebuie sa va faceti griji din cauza vulcanului, deoarece cea mai recenta eruptie majora a avut loc in urma cu aproximativ 3.600 de ani.

Pe coasta fotogenica a Coastei Adriatice se afla fermecatoarea Insula Ioniana din Kefalonia, care este cea mai cunoscuta pentru Plaja Myrtos si Pestera Melissani si gazduieste statiuni de lux. O alta locatie populara pentru vacantele din Grecia este frumoasa insula montana Creta, renumita pentru portul venetian Chania si lacul turcoaz Balos. Multi turisti aleg vacante Grecia si viziteaza, de asemenea, Patrimoniul Mondial UNESCO al Rhodosului Medieval si Insula Skiathos, oferind unul dintre cele mai incantatoare porturi din Marea Egee.

Vacante Grecia – lucruri pe care le poti face in Grecia

Nici o vacanta in Grecia nu ar fi completa fara a vizita Acropola din Atena, care ofera vederi remarcabile asupra capitalei Republicii Elene. Vizitati, de asemenea, cartierul istoric Plaka, stadionul Panathenaic si explorati unele dintre cele mai importante artefacte antice din Grecia Antica din Muzeul Acropole.

Vacanta Grecia

Nu uitati sa vedetei magnifica Meteora, una dintre cele mai izbitoare repere din Grecia. Complexul manastirii are vedere spre stalpii gresiei si este o sursa de inspiratie pentru artisti si fotografi datorita peisajului sau natural dramatic.

Cand este recomandat sa mergeti? De-a lungul coastei continetului si in toate insulele grecesti, verile sunt lungi, calde si insorite, cu foarte putine precipitatii. Marea este in mod normal destul de calda pentru inot intre mai si octombrie si o marte parte a tarii ramane calduta si fara inghet in lunile de iarna.

Comments Off on Vacante Grecia – clipe de neuitat Tags:

Author:

This author has published 71 articles so far. More info about the author is coming soon.