Telefonul rezistent – extraganta sau necesitate???

June 25, 2018 | Author: | Posted in Tehnologie, Uncategorized

Mai toti utilizatorii de smartphone folosesc, mai devreme sau mai tarziu, o solutie de protejare a telefonului. Fie ca vorbim de huse, folii sau bumpere, ei incearca sa isi protejeze la maximum telefonul. Problema e ca de obicei sunt nevoiti sa renunte la a se bucura de designul atragatori al telefonului. Care pentru multi reprezinta un criteriu important in alegerea telefonului.

Tocmai de aceea marii jucatori de pe piata de smartphone, au inceput sa arunce in joc telefoane rezistente. Deja varfurile de gama au standarde de protectie IP68, adica sunt maxim de rezistente la praf sau apa. Intrebarea care se pune: merita sa alegi un telefon rezistent si daca cele mai rezistente telefoane de pe piata pot satisface toate pretentiil utilizatorilor.

Tinand cont de faptul ca in ziua de azi se afla date si informatii de care de multe ori depinde viata noastra familiala sau profesionala, as zice ca raspunsul la intrebare ar trebui sa fie pozitiv. Pana acum ceva timp trebuia sa renunti la design in favoarea sigurantei telefonului tau. Asta pentru ca in general, telefoanele rezistente erau ceva mai … butucanoase. Ori in ziua de azi, de exemplu Samsung Galaxy S8 are standardul de protectie IP68. Si nici cei de la iPhone nu se lasa mai prejos, ei oferind o protectie IP67 pentru ultimul lor model.

Adevarul e ca nu iti dai seama cat de important e sa ai un telefon rezistent, decat atunci cand il scapi in apa, il umpli de praf sau iti aluneca din mana. In plus, pentru cei ce muncesc in medii neprietenoase un telefon rezistent e deja o solutie obligatorie. Daca cumva esti o persoana ce adora catararile sau pur si simplu mersul pe munte, aproape sigr macar odata te-ai gandit sa iti cumperi un astfel de telefon rezistent.

Cred ca in viitorul apropiat gradul de protectie al telefoanelor va fi un criteriu important in alegerea acestui gadget, pentru ca incet, incet devenim aproape dependenti de telefoanele noastre. Daca nu cumva am devenit deja?!

Comments Off on Telefonul rezistent – extraganta sau necesitate???

Author:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.